0896 845 123 / 0899 172 634 чат с оператор

Доставка

Безплатна доставка
- за поръчки на стойност над 100 лв.  е БЕЗПЛАТНА (за градовете, в които куриерите имат офис).
- за поръчки на стойност над 100 лв. и тегло до 2 кг. доставката е БЕЗПЛАТНА (за градовете, в които куриерите нямат офис).
 
Приемане на поръчки
Поръчки във www.CarAudio-BG.com се приeмат денонощно през цялата седмица.
 
Потвърждение на поръчки
За потвърждение на поръчката ви ще се свържем с вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.
 
Сигурност
- всички пратки са маркирани, че може да се прегледат преди да се плати
- всички пратки са застраховани, препоръчително е да прегледате пратката преди да платите,  за да е валидна застраховката, ако се констатира транспортен дефект
- всички чупливи пратки са маркирани и със стикери "Чупливо" за максимална сигурност
 
Връщане на продукт
- Продуктите закупени от www.CarAudio-BG.com могат да бъдат върнати в срок от 14 дни считано от датата на получаване.  Ако продукта отговаря на условията за връщане, в срок от 14 календарни дни ще ви бъде възстановена сумата по банков път на прeдоставена от вас сметка. При плащане с виртуален пост терминал, сумата задължително ще бъде върната в картата от която е заплатено. По ваше желание може да получите ваучер за покупка на същата стойност или замяна с друг продукт/модел.

- Условия за връщане на продукт:
Върнататите продукти трябва да бъдат в същото състояние, в което са получени от клиента.
Няма да бъдат приемани такива имащи следи от експлоатация или монтаж, нарушена или липсваща опаковка, липсващи аксесоари от оригиналната окомплектовка. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента, както и последния поема рисковете от повреда при транспортирането.
 
Начини на доставка
- куриер Eконт Експрес ООД с 20% отстъпка от цената за доставка

Време задоставка: Всички поръчки направени до 15:00 часа се доставят на следващия работен ден след потвърждение от получателя. Изключения има при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт.