0896 845 123 / 0899 172 634 чат с оператор
  • Начало
  • Новини
  • Ден на автомобилните аудио-визуални системи“ - Технически университет – София

Ден на автомобилните аудио-визуални системи“ - Технически университет – София

 Привет на всички наши фенове и приятели!

За нас е гордост да ви съобщим, че на 1️⃣2️⃣-ти октомври 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ г. ще се проведе за първи път „Ден на автомобилните аудио-визуални системи“ в Технически университет – София, организиран от Факултет по Телекомуникации  съвместно с КарАудио-БГ ЕООД като партньор.
 ➡️Събитието ще бъде между I-ви и II-ри учебен блок на университета от 10:00 до 16:00 часа.
✅️Традициите в обучението и научните достижения в областта на информационните технологии във Факултета по Телекомуникации са изграждащата част на заобикалящите ни аудио-визуални системи. Студентите завършили Факултета по Телекомуникации успешно се реализират и като аудио-видео инженери, високо ценени като иноватори в проектирането и изграждането на автомобилни аудио и мултимедийни системи.
➡️По време на събитието ще бъдат представени високоговорители проектирани и асемблирани в България,автомобили с аудио-визуални системи подготвени за състезания по оптичен тунинг, качествено аудио-визуално представяне (SQ) и постигане на високо звуково налягане (ЕSPL).
➡️ Ще се проведе „Workshop“ с асемблиране на високоговорители, като така всеки желаещ ще има възможност да  види и направи някоя от стъпките при асемблиране на такъв тип устройство.
Програмата на събитието ще протече в следните часови диапазони:
▶️10:00 до 10:30 часа - Откриване на „Ден на автомобилните аудио-визуални системи“ от проф. д-р инж. И.Илиев и представяне на партньорите от КарАудио-БГ ЕООД
▶️10:30 до 16:00 часа - Представяне на високоговорители проектирани и асемблирани в България от КарАудио-БГ ЕООД
▶️13:15 до 13:45 часа - Демонстрации с автомобили с аудио-визуални системи подготвени за състезания по оптичен тунинг, качествено аудио-визуално представяне (SQL) и постигане на високо звуково налягане (SPL Competitions)
13:45 до 16:00 часа - Workshop с асемблиране на високоговорители
Очакваме ви!

Подобни новини

SP Audio SP15X

15", 500oz, 6000W RMS

Ground Zero Competition Amps test

Породено от големия интерес около мощностите и възможностите на новите компактни усилватели (високоефективен клас Д) на Ground Zero споделяме с вас обширен тест от Car&HiFi.