0896 845 123 / 0899 172 634 чат с оператор
  • Начало
  • Новини
  • Българския химн прозвуча на ЕММА Eurofinals в Австрия

Българския химн прозвуча на ЕММА Eurofinals в Австрия

Още снимки

   Българския химн прозвуча в Messezentrum Salzburg на CarMediaWorld – Eurofinals!
На 19-22 април 2023 в Залцбург Австрия се проведе най-голямото караудио събитие в Европа,  Финалите за 2022 година на ЕММА/ Европейска мултимедийна асоциация/, на което премериха сили всички европейски караудио първенци от изминалата година.
 
 За КарАудио-БГ бе огромна чест да бъде отново част от това събитие с участието на единствения представител от България  Антон Рунчев със своя Форд Фокус  в Категория ESPL .
 
 На 20 април състезанието стартира с оценяване на инсталациите на автомобилите. Първо съдиите проверяват дали всеки един автомобил отговаря за участие в категорията, в която е записан, в нашата най-важното бе автомобилите да бъдат в стоков вид от колона В напред, тоест стоково табло, врати, под и т.н.  и не на последно място напрежение на захранването да не е над 14.6 волта. Следващ етап -  съдиите оценяват майсторството  и безопасността на изграждането на аудио системата в автомобила. Представянето ни бе блестящо и заслужено получихме максималните  110 точки за инсталация.
 
 На 21 април състезанието продължи с рунд 1, всеки автомобил бе измерен с единствения лицензиран в света уред за звуково налягане Term-LAB. Микрофона се поставя на специална стойка на предната седалка и с песен избрана от журито се измерва пиковия резултат на две затворени врати и второ измерване на две отворени врати. Тук специфичното е, че този резултат е необходимо да се задържи в продължение на 30сек.
Форда направи заявка за европейската купа, като достигна до 160.6 дб, като този резултат остана и най-високия  за цялото събитие.
 
 На 22 април радостта ни бе огромна, когато обявиха класиранията и ние бяхме на финала на финалите, финала на който участие вземат само първите двама най-добри.  Двубоя бе срещу Eric Halbgewachs от Германия и неговия Фолксваген Т4 с 12бр 15“ басови говорители срещу нашия Антон Рунчев и Форда с 6бр МТМ 15“.
 Пиков резултат за немския представител от  158дб и среден 154,4 срещу нашите 160,5 пиков и 153,7 бяха достатъчни на Антон Рунчев за да спечели безапелационно европейската купа с 2.4 точки пред своя конкурент.
 
 Искрено благодарим на всички момчета от отбора на КарАудио-БГ, нашите близки, приятели и семейства които бяха с нас през дългия път, който изминахме до самия връх.
 
 Поздравления за Европейския Шампион Антон Рунчев! Благодарим ти Тони за доверието, незабравимите емоции и гордостта с която ни удостои.
 
Момента, в който чухме думите на Алекс Клет / председателя на ЕММА /
„ European Champion Mr. Anton Runchev Bulgaria “ и химна на България изпълни огромната зала в Австрия, ще остане завинаги в сърцата ни.
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=u7jNYLX7Tz0 

Подобни новини

"AutoSound" - тест на 12" суббаси до 400евро!

Убедително първо място за GZUW 12SQ!

CarAudio-BG.com с представител на EMMA Eurofinals Salzburg

CarAudio-BG.com с представител на EMMA Eurofinals Salzburg и спечелено 3 място в най-високия клас ESPL EXPERT

Нашия ТИЙМ се увеличи с още един мощен проект ....

Нашия ТИЙМ се увеличи с още един мощен проект, със своите 8бр GZRW 30SPL EXTREME този проект се превърна в едни от най-интересните проекти в БГ а и не само тук, Амнезия вече е познат и на СПЛ манияците от известния английски форуми www.talkaudio.co.uk и популярния руски форум www.bassclub.ru , с резултат от над 155 db на 28 Hz повече информация в категория Тийм :)

Ново попълнение в раздел "Тестове" - Sinuslive SL-A1500 V2

Ново попълнение в раздел "Тестове" - Sinuslive SL-A1500 V2